, NAPÚTON

Közösségi szolgáltatások


Komatál Program

https://komatalprogram.hu/


A szakkör

https://aszakkor.hu/


Gasztrobusz

Hagyomány négy keréken

A gasztronómia, a helyi hagyományos ízvilág innovatív népszerűsítése, a lokális értékek és közösségek újszerű bemutatása hívta életre a Nemzeti Művelődési Intézet tavasszal debütáló Gasztrobuszát.

A Gasztrobusz az eseményeken a tájegységi jellegzetes ételeket kínálja, minden esetben helyi alapanyagokat használnak, így frissen készülhetnek el az ínyencségek. A finomságokat Prohászka Béla Venesz-díjas mesterszakács, a Magyar Nemzeti Értékek és Hungarikumok Szövetsége alelnöke helyi segítőkkel a térségre jellemző receptek alapján készíti el.

A nap eseményeit a Kossuth Rádió az Országjáró c. szombati magazinműsorában élőben közvetíti.

A kulináris élmények mellett a programot a környező települések fellépőinek műsora is gazdagítja. A gyermekek és a lelkes felnőttek érdekes, kreatív Hungarikum játékokon és kvízen keresztül ismerkedhetnek meg egy-egy megye sokszínű értékeivel.

A Gasztrobusz-szolgáltatást a települési önkormányzatok kedvezményes áron igényelhetik értéknépszerűsítő rendezvényeikre, melyről bővebb tájékoztatást a titkarsag@nmi.hu e-mail címen lehet kérni.

Gasztrobusz


Csatlakozz!

A NapútON - Ébreszteni a fényt weboldalnak már a közösségi médiában is van társoldala, melyhez itt érdemes csatlakozni:

Kvízkitöltések

Eddigi kvízkitöltések száma: 319

Eddigi helyes válaszok átlaga: 14

Vendégkönyv

Most megyünk kirándulni erre a gyönyörű helyre!!
2021-06-30

Nagyon hangulatos kiránduláson vettünk részt, csodajó volt a szervezés, sok szépet láttunk. Köszönjük szépen Lovász Henriett kísérőnknek. Köszönettel: egy kaposvári csapat nevében: Fodor-Takács Eleonóra
2021-06-29

Köszönjük szépen ezt a kirándulás és a játékot.
2021-06-28

Köszönöm ezt a remek aplikációt nagyon érdekes és tanulságos.
2021-06-13

Ma jártunk Önöknél. Igazán jól éreztük magunkat. Szeretném megkérdezni, hogy tudható-e kinek a versei hangzottak el a színházi előadás alatt. Válaszukat előre is köszönöm
2021-06-09

Üdvözlöm önöket! Nagyon szép az épület, melegség önti el a szívemet. Nagyon tetszik, gratulálok a kialakításhoz, és szerintem ezt minden magyar embernek látnia kellene a kicsiktől az idősebb korosztályig. Köszönöm szépen az élményt, még ha csak így képeken keresztül.
2021-02-26

Nagyon jól összeszedett, tartalmas leírás, amely első olvasásra is érthető és megjegyezhető. A kvíz részben ellenőrizhető is, hogy mennyire. A kifestő is nagyon tetszett. Mondható játszva tanulásnak is.
2020-12-29

Töltsd le applikációnkat!

Járd be virtuálisan székházunkat az ingyenes mobilappunkkal! Tarts velünk a NAPÚTON az interaktív alkalmazás segítségével!

2020 Napúton - Minden jog fenntartva