Kiadványok


Szín – Közösségi Művelődés folyóirat

 

A folyóiratot jelenlegi formájában 2012. szeptember 25-én vehette kezébe először a közművelődési szakma. A közösségi művelődésre, mint a vidékfejlesztés, helyi társadalom- és gazdaságfejlesztés lehetséges eszközére tekintő Szín Közösségi Művelődés ma már a kulturális szakemberképzésen részt vevők, valamint az andragógia szakon tanulók egyik fontos szakirodalomforrása, s tájékozódási pontként szolgál kulturális és civil területen tevékenykedő döntéshozók, véleményvezérek számára.

Szín – Közösségi Művelődés folyóirat

A folyóirat hasábjain a közösségi művelődés aktuális folyamatai mellett helyet kapnak a jó gyakorlatok, érdekes programok, figyelemreméltó projektek is. A lap rendszeresen közöl portrékat követendő egyéniségekről, nyilvánosságot biztosít maradandó értéket képviselő rendezvényeknek és közösségi kezdeményezéseknek.

Bővebben: https://nmi.hu/szin


Kulturális Szemle

A Kulturális Szemle a Kárpát-medencei magyar vonatkozású és/vagy magyar nyelven publikált kulturális értékek, hagyományok és újítások bemutatását és elemzését közzé adó interdiszciplináris online tudományos folyóirat. Kiemelt szerzői: egyetemi oktatók, doktoranduszok, felsőoktatási hallgatók, kutatók, és természetesen a kulturális színtereken dolgozó szakemberek. Online formában, előfizetés nélkül, ingyenes olvasható formában jelenik meg, hogy minél szélesebb körben elérhető legyen a célközönsége számára.
A Kulturális Szemle célja, hogy minél tágabb tudományos-szakmai kör szellemi támogatásával működhessen. Az interdiszciplináris online tudományos folyóirat a Kárpát-medence magyar kulturális szakembereinek egy szakmai hálózatát kívánja összefogni.

Kulturális Szemle

Bővebben: http://www.kulturalisszemle.hu/


Megvásárolható kiadványok

Megvásárolható egyedi kiadványok: https://nmi.hu/kiadvanyok/egyedi-kiadvanyok/


Kvíz kitöltések

Eddigi kvíz kitöltések száma: 116

Eddigi helyes válaszok átlaga: 15

Vendégkönyv

Nagyon jól összeszedett, tartalmas leírás, amely első olvasásra is érthető és megjegyezhető. A kvíz részben ellenőrizhető is, hogy mennyire. A kifestő is nagyon tetszett. Mondható játszva tanulásnak is.
2020-12-29

Üdvözlöm önöket! Nagyon szép az épület, melegség önti el a szívemet. Nagyon tetszik, gratulálok a kialakításhoz, és szerintem ezt minden magyar embernek látnia kellene a kicsiktől az idősebb korosztályig. Köszönöm szépen az élményt, még ha csak így képeken keresztül.
2021-02-26

Töltse le applikációnkat!

Legyen naprakész ingyenes mobilappunkkal! Járja be Ön is virtuálisan székházunkat, tartson velünk a NAPÚTON! Az interaktív alkalmazás segítségével akkor is értesülhet híreinkről, ha éppen nem használja alkalmazásunkat.

2020 Napúton - Minden jog fenntartva