, NAPÚTON

Kiadványok


Szín – Közösségi Művelődés folyóirat

 

A folyóiratot jelenlegi formájában 2012. szeptember 25-én vehette kezébe először a közművelődési szakma. A közösségi művelődésre, mint a vidékfejlesztés, helyi társadalom- és gazdaságfejlesztés lehetséges eszközére tekintő Szín Közösségi Művelődés ma már a kulturális szakemberképzésen részt vevők, valamint az andragógia szakon tanulók egyik fontos szakirodalomforrása, s tájékozódási pontként szolgál kulturális és civil területen tevékenykedő döntéshozók, véleményvezérek számára.

Szín – Közösségi Művelődés folyóirat

A folyóirat hasábjain a közösségi művelődés aktuális folyamatai mellett helyet kapnak a jó gyakorlatok, érdekes programok, figyelemreméltó projektek is. A lap rendszeresen közöl portrékat követendő egyéniségekről, nyilvánosságot biztosít maradandó értéket képviselő rendezvényeknek és közösségi kezdeményezéseknek.

Bővebben: https://nmi.hu/szin


Kulturális Szemle

A Kulturális Szemle a Kárpát-medencei magyar vonatkozású és/vagy magyar nyelven publikált kulturális értékek, hagyományok és újítások bemutatását és elemzését közzé adó interdiszciplináris online tudományos folyóirat. Kiemelt szerzői: egyetemi oktatók, doktoranduszok, felsőoktatási hallgatók, kutatók, és természetesen a kulturális színtereken dolgozó szakemberek. Online formában, előfizetés nélkül, ingyenes olvasható formában jelenik meg, hogy minél szélesebb körben elérhető legyen a célközönsége számára.
A Kulturális Szemle célja, hogy minél tágabb tudományos-szakmai kör szellemi támogatásával működhessen. Az interdiszciplináris online tudományos folyóirat a Kárpát-medence magyar kulturális szakembereinek egy szakmai hálózatát kívánja összefogni.

Kulturális Szemle

Bővebben: http://www.kulturalisszemle.hu/


Megvásárolható kiadványok

Megvásárolható egyedi kiadványok: https://webshop.aszakkor.hu/termekek/konyv-kiadvany


Csatlakozz!

A NapútON - Ébreszteni a fényt weboldalnak már a közösségi médiában is van társoldala, melyhez itt érdemes csatlakozni:

Kvízkitöltések

Eddigi kvízkitöltések száma: 319

Eddigi helyes válaszok átlaga: 14

Vendégkönyv

Most megyünk kirándulni erre a gyönyörű helyre!!
2021-06-30

Nagyon hangulatos kiránduláson vettünk részt, csodajó volt a szervezés, sok szépet láttunk. Köszönjük szépen Lovász Henriett kísérőnknek. Köszönettel: egy kaposvári csapat nevében: Fodor-Takács Eleonóra
2021-06-29

Köszönjük szépen ezt a kirándulás és a játékot.
2021-06-28

Köszönöm ezt a remek aplikációt nagyon érdekes és tanulságos.
2021-06-13

Ma jártunk Önöknél. Igazán jól éreztük magunkat. Szeretném megkérdezni, hogy tudható-e kinek a versei hangzottak el a színházi előadás alatt. Válaszukat előre is köszönöm
2021-06-09

Üdvözlöm önöket! Nagyon szép az épület, melegség önti el a szívemet. Nagyon tetszik, gratulálok a kialakításhoz, és szerintem ezt minden magyar embernek látnia kellene a kicsiktől az idősebb korosztályig. Köszönöm szépen az élményt, még ha csak így képeken keresztül.
2021-02-26

Nagyon jól összeszedett, tartalmas leírás, amely első olvasásra is érthető és megjegyezhető. A kvíz részben ellenőrizhető is, hogy mennyire. A kifestő is nagyon tetszett. Mondható játszva tanulásnak is.
2020-12-29

Töltsd le applikációnkat!

Járd be virtuálisan székházunkat az ingyenes mobilappunkkal! Tarts velünk a NAPÚTON az interaktív alkalmazás segítségével!

2020 Napúton - Minden jog fenntartva